بررسی ترکیب بهینه سین‏بیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیک‏های اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید
بررسی ترکیب بهینه سین‏بیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیک‏های اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید

سید حسین حسینی فر؛ علیرضا میرواقفی؛ محمد علی آموزگار؛ دانیل مریفیلد

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 1-12

چکیده
  مقدمه:استفاده هم‏زمان گونه‌های پروبیوتیکی به همراه پربیوتیک‌های مناسب (سین­بیوتیک) به عنوان سوبسترا برای افزایش غالبیت و رشد پایدار باکتری‏های پروبیوتیکی، به علت ناتوانی گونه‌های پروبیوتیکی ...  بیشتر
طراحی و بررسی مقایسه ای روش‏های مولکولی تشخیص سریع مقاومت به داروهای تزریقی ضد سل در سویه‏های کلینیکی میکوباکتریوم توبرکلوزیس
طراحی و بررسی مقایسه ای روش‏های مولکولی تشخیص سریع مقاومت به داروهای تزریقی ضد سل در سویه‏های کلینیکی میکوباکتریوم توبرکلوزیس

فاطمه صالحی؛ بهاره رحیمیان ظریف؛ اعظم احمدی؛ محمد ارجمند زادگان؛ توکتم پولاد؛ مانا شجاع پور

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 13-28

چکیده
  مقدمه: در این تحقیق، برای تشخیص سریع مقاومت به کانامایسین، آمیکاسین، کاپرئومایسین، چند روش مولکولی طراحی و مقایسه شدند. مواد و روش‏‏ها: از میان 120 سویه کلینیکی مایکوباکتریوم توبرکلوزیس، 70 سویه برای ...  بیشتر
بررسی اثر کاربنوکسولون در کاهش شدت التهاب ناشی از لیپو‏پلی‏ساکارید سالمونلا انتریکا در موش آزمایشگاهی
بررسی اثر کاربنوکسولون در کاهش شدت التهاب ناشی از لیپو‏پلی‏ساکارید سالمونلا انتریکا در موش آزمایشگاهی

نیما حسینی جزنی؛ مینا مهدی شیشوان؛ شهرام شهابی؛ بهروز ایلخانی زاده؛ بابک منصورافشار

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 29-40

چکیده
  مقدمه: پروتئین‏های شوک حرارتی تولید سایتوکاین‏های پیش برنده التهاب را مهار می‏کنند. کاربنوکسولون القا کننده پروتئین‏های شوک حرارتی به شمار می‏آید. هدف از این پژوهش، بررسی اثر تجویز این دارو ...  بیشتر
جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوس‏های بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی
جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوس‏های بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی

الهام سرمست قهفرخی؛ محسن مبینی دهکردی؛ کیوان بهشتی مآل

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 41-52

چکیده
  مقدمه: قرن‏هاست که باکتری‏های اسیدلاکتیک در محصولات لبنی تخمیری به دلیل مشارکت در ایجاد عطر و طعم، بافت و در بسیاری موارد ‏خواص پروبیوتیکی اسفاده می‏‏شوند. از آن‏جایی که کشت‏های آغازگر لاکتیکی ...  بیشتر
ردیابی مولکولی و بیوشیمیایی استافیلوکوکوس اورئوس در موارد ناباروری و سقط گاو در شهرکرد
ردیابی مولکولی و بیوشیمیایی استافیلوکوکوس اورئوس در موارد ناباروری و سقط گاو در شهرکرد

سارا براتی؛ تقی تکتاز هفشجانی؛ امیر مومنی؛ سمانه مهرابیان؛ حسن ممتاز؛ حمید اسماعیلی؛ احمد رضا صفیان

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 53-60

چکیده
  مقدمه: ناباروری و سقط جنین می‏توانند به زیان‏های جدی اقتصادی منجر شوند. استافیلوکوکوس اورئوس می‏تواند ناباروری و سقط جنین ایجاد نماید. با توجه به اهمیت آنچه ذکر شد، مطالعه حاضر برای ردیابی استافیلوکوکوس ...  بیشتر
تجزیه‏ زیستی ترکیبات مورد استفاده در صنایع پتروشیمی توسط باکتری تجزیه‏کننده‏ تولوئن حاوی سیتوکروم P450
تجزیه‏ زیستی ترکیبات مورد استفاده در صنایع پتروشیمی توسط باکتری تجزیه‏کننده‏ تولوئن حاوی سیتوکروم P450

سیدمهدی قاسمی؛ افروزالسادات حسینی ابری؛ گیتی امتیازی

دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، صفحه 61-70

چکیده
  مقدمه: با توجه به افزایش روزافزون آلاینده‌هایی نظیر هیدروکربن­های آروماتیک و مشکلات زیست محیطی ناشی از انتشار آن‏ها، تجزیه­ی زیستی و پاک­سازی این ترکیبات سمی توسط میکروارگانیسم‌ها از اهمیت ...  بیشتر