دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
تعداد مقالات: 7
بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 1-10
چکیده
مقدمه: در تولید فرآوردههای زیستی با ارزش افزوده پایین، هزینه سوبسترا سهم زیادی از قیمت تمام شده محصول را تشکیل میدهد؛ بنابراین، انتخاب یک سوبسترای ارزان قیمت که دارای بازده بالایی از محصول باشد، ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 11-20
چکیده
مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت، این باکتری ها به شکل روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده میشوند. لاکتوباسیلها از پرکاربردترین باکتریها ... بیشتربررسی حساسیت ایزوله های محیطی و بالینی مایکوباکتریومهای غیرتوبرکلوز شهر اصفهان به سیپروفلوکساسین با استفاده از روش آگار دایلوشن
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 21-26
چکیده
مقدمه: سیپروفلوکساسین از جمله فلوروکینولونهاست که بر روی مایکوباکتریومها فعال بوده و از طریق اختلال در عملکرد DNA ژیراز و آنزیم توپوایزومراز IV باکتری اثر خود را اعمال میکند. امروزه مواردی ... بیشترجداسازی و شناسایی مولکولی یک سویه جدید از Microbacterium resistens، قادر به تحمل شرایط سخت
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 27-42
چکیده
مقدمه: استفاده از باکتریهای مقاوم به اشعه، فرابنفش و دیگر شرایط سخت، برای پاکسازی زیستی و بازیابی فلزات موجود در زبالههای محیطی و صنعتی به خاطر توانایی بقا و کاتالیز عملکردی مطلوب تحت شرایط استرس ... بیشتربررسی خواص ضد باکتریایی عصاره استونی و متانولی چند گونه گلسنگ استان ایلام
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 43-50
چکیده
مقدمه: با توجه به مقاومت آنتیبیوتیکی روز افزون باکتریها و گرایش عمومی به ترکیبات طبیعی، شناسایی گلسنگها و بررسی اثرات ضد باکتریایی آنها اهمیت خاصی دارد. مواد و روش ها: پس از ... بیشترمطالعه باکتریهای اندوفیتیک جداشده از گیاه سویا و نقش آنها در کنترل برخی قارچهای بیماریزای گیاهی
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، صفحه 51-60