دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
تعداد مقالات: 11
بررسی و خالصسازی نسبی آنزیم (های) مؤثر در احیای تلوریت از باکتری نمک دوست Salinicoccus iranensis
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 1-20
چکیده
مقدمه: امروزه استفاده بیش از حد از تلوریت، محیط را متحمل اثرات سمی ناشی از این اکسیآنیون کرده است. از این رو تیمار زیستی مناطق آلوده، به عنوان روشی ارزان و سازگار با محیط زیست، مطرح است. اگرچه ... بیشترافزایش میزان تولید آنزیم گزیلاناز از باسیلوس موجاونسیس با استفاده از روش جهشزایی تصادفی
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 21-36
چکیده
مقدمه: افزایش میزان تولید آنزیم گزیلاناز از منابع میکروبی همواره مورد توجه پژوهشگران بوده است. مطالعه حاضر با هدف بررسی تاثیر عوامل جهشزای القایی کلاسیک بر افزایش میزان تولید آنزیم گزیلاناز باسیلوس ... بیشتربررسی فعالیت ACC دآمیناز در ریزوباکتریهای جدا شده از خاکهای مناطق شمال کشور
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 37-46
چکیده
مقدمه: باکتریهای ریزوسفری محرک رشد گیاه که حاوی آنزیمِ (1- آمینـو سـیکلوپروپان -1- کربوکـسیلیک اسید) دآمیناز هستند، میتوانند برای بهبود رشد گیاهان بهویژه تحت شرایط تنش محیطی کاربرد داشته باشند. ... بیشترغربالگری، خالصسازی و شناسایی دیاتومههای سیستم تصفیه پساب خروجی شرکت پالایش نفت کرمانشاه
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 47-58
چکیده
مقدمه: وجود پالایشگاههای متعدد در ایران، اهمیت تصفیه پساب را توجیه میکند. ریز جلبکها با توجه به تنوع و کاربرد فراوان، در این امر برتری دارند. از ریزجلبکهای موثر، میتوان به باسیلاریوفایت، ... بیشتربررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده در شهر اصفهان به قارچهای ساپروفیت
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 59-70
چکیده
مقدمه: قارچها بهویژه برخی از گونههای پنی سیلیوم و آسپرژیلوس از دلایل اصلی آلودگی محصولات لبنی هستند که بهعلت تولید مایکوتوکسینها، سلامت عمومی جامعه و امنیت غذا را تهدید میکنند. هدف از ... بیشترمطالعه فراوانی و مقاومت دارویی باکتری لاکتوکوکوس گارویه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 71-78
چکیده
مقدمه: باکتری لاکتوکوکوس گارویه عامل بیماری لاکتوکوکوزیس در ماهی است که قابلیت انتقال به انسان در صورت تماس یا مصرف ماهی آلوده را دارد. این عامل در سالهای اخیر شیوع زیادی در مزارع پرورش ماهی داشته ... بیشتربهینه سازی تولید آلفا آمیلاز توسط باسیلوس آمیلولیکویی فسینز با روش سطح پاسخ
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 79-90
چکیده
مقدمه: آلفا آمیلاز یکی از آنزیمهای تجاری مهم در میان آنزیمهای هیدرولیز کننده نشاسته است. استفاده از آمیلاز باکتریایی در صنایع مختلف بهدلیل مزایای آن نسبت به آمیلازهای حاصل از منابع گیاهی و حیوانی، ... بیشتربیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 91-98
چکیده
مقدمه: بیماریهای باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار میآیند. در این میان، باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات (Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc کشت لیمو در سراسر دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است. مواد ... بیشترجداسازی سودوموناسهای مقاوم به نانو اکسید روی از خاک و بررسی ژنهای دخیل در مقاومت
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 99-108
چکیده
مقدمه: نانو ذرات اکسید روی به طور وسیع در صنعت، لوازم آرایشی، بهداشتی و پزشکی استفاده میشوند. بررسیهای زیادی بر روی فعالیت ضد میکروبی نانو ذرات متمرکز انجام شده است، اما اطلاعات اندکی در مورد مقاومت ... بیشتربررسی آلودگی گوشت گوساله عرضه شده در سطح شهر اصفهان به کلستریدیوم دیفیسیل با روش کشت و واکنش زنجیره ای پلیمراز با تکنیک چندتایی
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، صفحه 109-116