دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
موضوعات = میکروبیولوژی غذایی
تعداد مقالات: 30
مطالعه فراوانی و مقاومت دارویی باکتری لاکتوکوکوس گارویه در ماهیان قزل آلای رنگین کمان در استان چهارمحال و بختیاری
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، ، صفحه 71-78
چکیده
مقدمه: باکتری لاکتوکوکوس گارویه عامل بیماری لاکتوکوکوزیس در ماهی است که قابلیت انتقال به انسان در صورت تماس یا مصرف ماهی آلوده را دارد. این عامل در سالهای اخیر شیوع زیادی در مزارع پرورش ماهی داشته ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، ، صفحه 11-20
چکیده
مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت، این باکتری ها به شکل روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده میشوند. لاکتوباسیلها از پرکاربردترین باکتریها ... بیشتربهینه سازی تولید، خالصسازی و شناسایی پلی گالاکتوروناز از قارچ عامل بیماری ساق سیاه لوبیا
دوره 1، شماره 4 ، بهمن 1391، ، صفحه 21-34
چکیده
مقدمه: در این مطالعه، تولید یک پلی گالاکتوروناز از قارچ بومی عامل بیماری ساق سیاه لوبیا، فعال در اسیدیته 3 و مناسب برای استفاده در صنایع آب میوهگیری بررسی شد. اشکال مناسب کربن، نیتروژن و فسفر شناسایی ... بیشتربررسی ترکیب بهینه سینبیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیکهای اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید
دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 1-12
چکیده
مقدمه:استفاده همزمان گونههای پروبیوتیکی به همراه پربیوتیکهای مناسب (سینبیوتیک) به عنوان سوبسترا برای افزایش غالبیت و رشد پایدار باکتریهای پروبیوتیکی، به علت ناتوانی گونههای پروبیوتیکی ... بیشتربهینهسازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطهور
دوره 1، شماره 1 ، خرداد 1391، ، صفحه 23-30