موضوعات = میکروبیولوژی غذایی
جداسازی انواع باسیلوس ها از خاک پارک جنگلی یاس فاطمی وبررسی خواص پروبیوتیکی آنها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 05 دی 1403

10.22108/bjm.2024.143024.1617

صدیقه گوهری حیدری؛ عباس اخوان سپهی؛ صدیقه مهرابیان


Isolation and identification of Lactobacillus plantarum from vinegar, by specific

دوره 13، شماره 52، دی 1403، صفحه 1-11

10.22108/bjm.2024.139756.1571

Sabereh Nouri؛ Sonbol Nazeri؛ Parham Hosseini


مقایسۀ انواع روش‌های حفظ باکتری‌های اسید لاکتیک برای استفاده به‌صورت کشت آغازگر

دوره 11، شماره 44، دی 1401، صفحه 77-94

10.22108/bjm.2022.133007.1459

نفیسه سادات نقوی؛ گلنوش رضائی زاده؛ فهیمه صرامی؛ منصوره سادات خیام نکویی؛ کیانوش خسروی دارانی


Identification and Characterizations of Shiga Toxin-producing E.coli Isolated from Meat-contact Surfaces

دوره 9، شماره 36، دی 1399، صفحه 15-23

10.22108/bjm.2020.119809.1232

مجتبی بنیادیان؛ و وحید شیرزادی؛ حمداله مشتاقی


Effects of Ethanolic and Aqueous Extracts of Propolis on the Microbial Load of Raw Milk

دوره 9، شماره 36، دی 1399، صفحه 25-34

10.22108/bjm.2020.120086.1237

هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی؛ الهام پایندان؛ هانیه ناصری


بررسی باکتری‌های تجزیه کننده تانن جداسازی شده از پوست پسته و مدفوع بز تغذیه شده با پوست پسته

دوره 5، شماره 20، بهمن 1395، صفحه 61-69

10.22108/bjm.2017.21146

آرزو طهمورث پور؛ سیدنورالدین طباطبایی؛ حسین خلخالی؛ ایمانه امینی


فراوانی جمعیت اشریشیا کلی در شیرینی‏‏های عرضه شده در شهر اصفهان

دوره 5، شماره 17، خرداد 1395، صفحه 27-34

10.22108/bjm.2016.20366

رسول رضایی؛ ملیحه صادقی؛ حاجیه قاسمیان صفایی؛ مریم میرلوحی؛ اکبر حسن زاده


بررسی سویه ‏های اشرشیاکلی (E.coli) به‏دست آمده از بستنی سنتی بر اساس پروفایل پروتئینی در شهر اصفهان

دوره 5، شماره 17، خرداد 1395، صفحه 171-184

10.22108/bjm.2016.20377

مریم رنجبر؛ رضا ندائی نیا؛ محمد گلی؛ مصطفی مانیان؛ محمد رضا مراثی؛ منصور فیضی؛ نفیسه کارگران


غربال‏گری‏ لاکتوباسیل‏ های ‏بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویه‏ های ‏برتر

دوره 4، شماره 15، آذر 1394، صفحه 155-166

فاطمه سلیمانی فرد؛ مریم قبادی دانا؛ زهرا پیراوی ونک


ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 4، شماره 14، شهریور 1394، صفحه 37-48

سحر ترکی باغبادرانی؛ محمد رضا احسانی؛ مریم میرلوحی؛ حمید عزت پناه