بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری‌های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم
1. بررسی خواص ضد میکروبی گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) علیه باکتری‌های بیماریزای مقاوم به انتی بیوتیک در فرم منفرد و بیوفیلم

مهدی حسن شاهیان؛ امیر سعادت فر؛ فاطمه معصومی

دوره 7، شماره 28 ، زمستان 1397، ، صفحه 91-101

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.105971.1080

چکیده
  مقدمه: استفاده از عصاره های گیاهی تهیه شده از گیاهان دارویی در کشورهای در حال توسعه بصورت گسترده‌ای متداول است. گیاه زوفا (Hyssopus officinalisis) به خانواده Lamiaceae متعلق است. هدف از پژوهش حاضر ارزیابی فعالیت مهاری ...  بیشتر
بررسی فعالیت ضدباکتری عصاره‌های اتری و هگزانی ریزجلبک Chlorella vulgaris در شرایط آزمایشگاهی بر باکتری‌های بیماری‌زا
2. بررسی فعالیت ضدباکتری عصاره‌های اتری و هگزانی ریزجلبک Chlorella vulgaris در شرایط آزمایشگاهی بر باکتری‌های بیماری‌زا

زهرا شعبانزاد؛ جاوید ایمانپور نمین؛ زهره رمضانپور

دوره 6، شماره 21 ، بهار 1396، ، صفحه 123-134

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.21317

چکیده
  مقدمه: با توجه به افزایش روزافزون سویه‌های مقاوم به دارو در میان انواع میکروارگانیسم‌ها، یافتن ترکیبات ضدمیکروبی از مواد طبیعی که آثار جانبی کمتری داشته باشند، از دیرباز مورد توجه پژوهشگران بوده است. ...  بیشتر