اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی پروفایل اسیدهای چرب قارچ مورتیرلا وینشیا
1. اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی پروفایل اسیدهای چرب قارچ مورتیرلا وینشیا

مینا محمدی نصر؛ ایرج نحوی؛ مهرناز کیهانفر؛ مریم میرباقری

دوره 5، شماره 20 ، زمستان 1395، ، صفحه 1-8

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.21141

چکیده
  مقدمه: لیپید میکروبی به علت خواص درمانی اسیدهای چرب، توجه پژوهشگران را به طور گسترده‌ای جلب کرده است. هدف این مطالعه تولید و بهینه‌سازی لیپیدها و اسیدهای چرب توسط قارچ مورتیرلا وینشیا، با استفاده از ...  بیشتر