بررسی تأثیر غذادهی با پروبیوتیک بر افزایش مقاومت در برابر آئروموناس هیدروفیلا و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید
1. بررسی تأثیر غذادهی با پروبیوتیک بر افزایش مقاومت در برابر آئروموناس هیدروفیلا و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید

منیره فئید؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ محمد پورکاظمی؛ مجتبی داربویی؛ سمیه حقیقی کارسیدانی

دوره 7، شماره 27 ، پاییز 1397، ، صفحه 1-12

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.77642.0

چکیده
  مقدمه: در پژوهش حاضر، اثر غذادهی لاکتوباسیلوس برویس MF01 بر میزان بقای باکتری‌های کل و باکتری‌های لاکتیک‌اسید روده ماهی و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید بررسی شد. مواد و روش‏‏ها: ...  بیشتر
جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی
2. جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی

زینب ابراهیمی؛ ابوالقاسم اسماعیلی؛ طوبی السادات احمدی؛ حمید امامی؛ محمد ربانی

دوره 5، شماره 18 ، تابستان 1395، ، صفحه 95-106

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20386

چکیده
  مقدمه: سرکه یک چاشنی پرمصرف در سراسر جهان است که از مواد اولیه و روش‌های متفاوت برای تولید آن استفاده می‌شود. در ایران نیز انواع سرکه‌های طبیعی با استفاده از میوه‌های مختلف مانند انگور و سیب، بیشتر ...  بیشتر