بررسی تولید کلاولانیک اسید توسط استرپتومیسس کلاولی جروس بااستفاده از منابع کربنی گلوکز،گلیسرول و سبوس گندم
1. بررسی تولید کلاولانیک اسید توسط استرپتومیسس کلاولی جروس بااستفاده از منابع کربنی گلوکز،گلیسرول و سبوس گندم

پریسا اخوان مدرس؛ فاطمه اشرفی؛ طاهر نژادستاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آبان 1399

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.122023.1282

چکیده
  سابقه و هدف : کلاولانیک اسید اولین مهار کننده بتالاکتامازی می باشد که استفاده بالینی پیدا کرده است و مصرف آن از سال 1981 آغاز شده است. این مهار کننده محصول طبیعی تخمیر استرپتومیسس کلاولی جروس بوده و در محافظت ...  بیشتر
افزایش تولید آنتی‌بیوتیک کلاولانیک ‏اسید با ایجاد گونه‌های استرپتومایسس کلاولی‌جروس تراریخت واجد ژن claR
2. افزایش تولید آنتی‌بیوتیک کلاولانیک ‏اسید با ایجاد گونه‌های استرپتومایسس کلاولی‌جروس تراریخت واجد ژن claR

مریم کی؛ زهره حجتی؛ مجید متولی باشی

دوره 3، شماره 10 ، تابستان 1393، ، صفحه 37-44

چکیده
    مقدمه : کلاولانیک‏اسید از جمله آنتی‌بیوتیک‌های مهار کننده‌ی β لاکتاماز بوده که توسط استرپتومایسس کلاولی‌جروس تولید‌ می‏شود. کلاولانیک‏اسید در ترکیب با سایر آنتی‌بیوتیک‌های قوی و حساس ...  بیشتر