دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = تخمیر
تعداد مقالات: 5
تولید دوکوزاهگزانوئیکاسید توسط سویة بومی آئورانتیوکیتریوم در تخمیر خوراکدهیشده
دوره 10، شماره 40 ، دی 1400، ، صفحه 81-93
چکیده
مقدمه: دوکوزاهگزانوئیکاسید، اسیدچرب غیراشباع با چندین پیوند دوگانه است که نقش مهمی در جلوگیری از بیماریهای قلبی و عروقی دارد. آغازیان ترائوستوکیترید خصوصاً سویههای آئورانتیوکیتریوم یکی از تولیدکنندههای ... بیشتربهینهسازی تولید گلوکوناتسدیم در دمای زیاد با استفاده از باکتری استیکاسید مقاوم به گرما (استوباکتر سنگالنسیس)
دوره 8، شماره 30 ، تیر 1398، ، صفحه 1-12
چکیده
مقدمه: امروزه، گلوکونیکاسید و مشتقات آن کاربرد وسیعی در صنایع غذایی دارند؛ بااینحال، هنوز پژوهشهای وسیعی برای بهینهسازی تولید این اسید با استفاده از روشهای تخمیری درحال انجام است. هدف اصلی پژوهش ... بیشترهمسانهسازی ژن پیروات دکربوکسیلاز مؤثر در تولید بیواتانول در باکتری اشرشیا کلای
دوره 5، شماره 18 ، شهریور 1395، ، صفحه 11-28
چکیده
مقدمه: اتانول ساختهشده از زیستتوده یکی از راهبردهای بینظیر و سودمند از لحاظ اقتصادی و محیطی است و میتواند بهعنوان یک سوخت پاک و ایمن، جایگزین سوختهای فسیلی شود. مواد و روش ها: ... بیشتربهینه سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس
دوره 4، شماره 16 ، اسفند 1394، ، صفحه 21-32
چکیده
مقدمه: گاما- لینولنیک اسید یک اسید چرب ضروری در تغذیه انسان است. در پژوهش حاضر، تولید گاما لینولنیک اسید توسط قارچ موکور همیلیس 5292 PTCC در تخمیر غوطهوری ارزیابی شد. مواد و روش ها: متغیرهای تخمیر ... بیشترجداسازی، شناسایی و بهینهسازی باکتریهای تولیدکننده اتانول از فرآیند تخمیر با پایه ساکارومیسس در صنایع الکلسازی ایران
دوره 2، شماره 7 ، آبان 1392، ، صفحه 15-28