دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = Probiotics
تعداد مقالات: 4
اثرات سمیت سلولی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جدا شده از محصولات لبنی استان گیلان بر روی رده سلولی سرطان روده بزرگ (HT-29)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 شهریور 1401
چکیده
مقدمه: باکتریهای پروبیوتیک از جمله لاکتوباسیلوسها به عنوان یکی از عوامل پیشگیری از ابتلا به بسیاری از سرطانها شناخته شدهاند. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد سرطانی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیوس ... بیشترThe High Anti-cytotoxic Effects of Novel Lactobacillus Plantarum HBM-IAUF-1 and Lactococcus Lactis HBM-IAUF-8 against SK-BR-3 Breast Cancer Cell Line
دوره 9، شماره 36 ، دی 1399، ، صفحه 59-68
چکیده
Introduction: Recently, breast cancer therapy is challenging worldwide. The probiotics could be used as an alternative for breast cancer prohibition and treatment among which Lactic Acid Bacteria, LAB, have beneficial effects on host health. Materials and methods: Lactic acid bacteria were isolated from yogurt and cheese samples using bacterial culture on MRS ... بیشترجداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن
دوره 4، شماره 16 ، اسفند 1394، ، صفحه 97-108
چکیده
مقدمه: پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زنده و غیر بیماریزایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان میآورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، ، صفحه 11-20