بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن
1. بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن

سمانه چهارمیری دوخواهرانی؛ معصومه قبادنژاد؛ حمید مقیمی؛ عباس فرازمند؛ حسین رحمانی

دوره 9، شماره 35 ، پاییز 1399، ، صفحه 1-16

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.120139.1240

چکیده
  مقدمه: اینوکوتیس لویس، قارچی پلی‌پور از خانوادۀ هایمنوکتاسه است. اعضای این خانواده ویژگی‌های دارویی شناخته‌شده‌ای دارند و به‌تازگی، آثار ضددیابتی و ضدکلسترولی گونۀ اینوکوتیس لویس نیز گزارش شده‌اند. ...  بیشتر
بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره استونی و متانولی چند گونه گلسنگ استان ایلام
2. بررسی خواص ضد باکتریایی عصاره استونی و متانولی چند گونه گلسنگ استان ایلام

طاهره ولدبیگی؛ حسین مرادی

دوره 2، شماره 5 ، بهار 1392، ، صفحه 43-50

چکیده
    مقدمه: با توجه به مقاومت آنتی­بیوتیکی روز افزون باکتری­ها و گرایش عمومی به ترکیبات طبیعی، شناسایی گلسنگ­ها و بررسی اثرات ضد ­باکتریایی آن‏ها اهمیت خاصی دارد.   مواد و روش ‏‏ ها: پس از ...  بیشتر