کلیدواژه‌ها = Lactic Acid Bacteria
تولید استارتر پنیر با استفاده از باکتری های اسید لاکتیک ایزوله شده از پنیرهای سنتی ایرانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 03 مهر 1402

10.22108/bjm.2023.137161.1532

اصغر طاهری کفرانی؛ زهره هرسیج


مقایسۀ انواع روش‌های حفظ باکتری‌های اسید لاکتیک برای استفاده به‌صورت کشت آغازگر

دوره 11، شماره 44، دی 1401، صفحه 77-94

10.22108/bjm.2022.133007.1459

نفیسه سادات نقوی؛ گلنوش رضائی زاده؛ فهیمه صرامی؛ منصوره سادات خیام نکویی؛ کیانوش خسروی دارانی


جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی

دوره 5، شماره 18، شهریور 1395، صفحه 95-106

10.22108/bjm.2016.20386

زینب ابراهیمی؛ ابوالقاسم اسماعیلی؛ طوبی السادات احمدی؛ حمید امامی؛ محمد ربانی