دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = Lactic Acid Bacteria
تعداد مقالات: 9
مقایسۀ انواع روشهای حفظ باکتریهای اسید لاکتیک برای استفاده بهصورت کشت آغازگر
دوره 11، شماره 44 ، دی 1401، ، صفحه 77-94
چکیده
چکیدهمقدمه: در صنایع غذایی برای تولید انواع مختلف محصولات تخمیری از تکسویهها یا مخلوط مزوفیل و ترموفیل باکتریهای اسید لاکتیک بهعنوان کشتهای آغازگر استفاده میشود. نگهداری این کشتهای آغازگر ... بیشتربهینهسازی تولید اگزو پلیساکارید سنتزشده توسط Lacticaseibacillus paracasei AS20(1) و پتانسیل آن بهعنوان عامل ضدبیوفیلمی و ضدسرطانی
دوره 11، شماره 44 ، دی 1401، ، صفحه 105-118
چکیده
چکیده مقدمه: اگزوپلیساکاریدهای (EPSs) سنتزشده توسط باکتریهای اسیدلاکتیک، پلیساکاریدهایی با فعالیتهای درمانی متنوعاند. EPSها بهدلیل ایمنبودن میتوانند در تهیه غذاهای فراسودمند به کار گرفته ... بیشترThe High Anti-cytotoxic Effects of Novel Lactobacillus Plantarum HBM-IAUF-1 and Lactococcus Lactis HBM-IAUF-8 against SK-BR-3 Breast Cancer Cell Line
دوره 9، شماره 36 ، دی 1399، ، صفحه 59-68
چکیده
Introduction: Recently, breast cancer therapy is challenging worldwide. The probiotics could be used as an alternative for breast cancer prohibition and treatment among which Lactic Acid Bacteria, LAB, have beneficial effects on host health. Materials and methods: Lactic acid bacteria were isolated from yogurt and cheese samples using bacterial culture on MRS ... بیشترجداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی
دوره 5، شماره 18 ، شهریور 1395، ، صفحه 95-106
چکیده
مقدمه: سرکه یک چاشنی پرمصرف در سراسر جهان است که از مواد اولیه و روشهای متفاوت برای تولید آن استفاده میشود. در ایران نیز انواع سرکههای طبیعی با استفاده از میوههای مختلف مانند انگور و سیب، بیشتر ... بیشترجداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن
دوره 4، شماره 16 ، اسفند 1394، ، صفحه 97-108
چکیده
مقدمه: پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زنده و غیر بیماریزایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان میآورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای ... بیشتربررسی مقایسه ای تغییرات باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) متعاقب استفاده از پربیوتیکهای گالاکتو و فروکتوالیگوساکارید
دوره 4، شماره 15 ، آذر 1394، ، صفحه 135-144
چکیده
مقدمه: دستکاری میکروبیوتای رودهای به سمت باکتریهای بالقوه مفید (پروبیوتیکها) اثر مفیدی بر فیزیولوژی و سلامت ماهی دارد. پربیوتیکهای مختلف اثر متفاوتی بر میکروبیوتای رودهای دارند. در ... بیشتربررسی امکان ایجاد تغییر در جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از پربیوتیک مخمری
دوره 4، شماره 13 ، خرداد 1394، ، صفحه 93-104
چکیده
مقدمه: باکتریهای موجود در میکروبیوتای رودهای به جنسها و گونههای مختلفی متعلق هستند که بخش زیادی از آنها از دسته باکتریهای گرم منفی هستند. با این حال در برخی از ماهیها باکتریهای گرم ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، ، صفحه 11-20
چکیده
مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت، این باکتری ها به شکل روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده میشوند. لاکتوباسیلها از پرکاربردترین باکتریها ... بیشترجداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوسهای بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی
دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 41-52