دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = محصولات لبنی
تعداد مقالات: 2
1. بررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده در شهر اصفهان به قارچهای ساپروفیت
دوره 3، شماره 11 ، آبان 1393، ، صفحه 59-70
چکیده
مقدمه: قارچها بهویژه برخی از گونههای پنی سیلیوم و آسپرژیلوس از دلایل اصلی آلودگی محصولات لبنی هستند که بهعلت تولید مایکوتوکسینها، سلامت عمومی جامعه و امنیت غذا را تهدید میکنند. هدف از ... بیشتر2. جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوسهای بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی
دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 41-52