دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = پروبیوتیک
تعداد مقالات: 10
اثرات سمیت سلولی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیلوس جدا شده از محصولات لبنی استان گیلان بر روی رده سلولی سرطان روده بزرگ (HT-29)
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 شهریور 1401
چکیده
مقدمه: باکتریهای پروبیوتیک از جمله لاکتوباسیلوسها به عنوان یکی از عوامل پیشگیری از ابتلا به بسیاری از سرطانها شناخته شدهاند. هدف از این مطالعه بررسی اثرات ضد سرطانی عصاره سیتوپلاسمی لاکتوباسیوس ... بیشتراثر عصارۀ سلولی باکتری (بومی) پروبیوتیک لاکتوباسیلوس کازئی روی مرگ سلولهای آدنوکارسینومای پانکراس (AsPC-1) و بیان ژنهای آپپتوزی Bcl2، bax و DPC4
دوره 10، شماره 40 ، دی 1400، ، صفحه 1-8
چکیده
مقدمه: امروزه باکتریهای پروبیوتیک مانند لاکتوباسیلها بهعنوان یکی از عوامل پیشگیریکنندۀ ابتلا به بسیاری از بیماریها ازجمله سرطان شناخته شدهاند. هدف مطالعۀ حاضر، بررسی آثار سمیت سلولی محلول ... بیشترنخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی اکسیداتیو آنها
دوره 8، شماره 32 ، دی 1398، ، صفحه 25-39
چکیده
مقدمه: پنیر پوستی بهعنوان یک پنیر سنتی، به طور عمده از شیر گوسفندان در جنوب غربی ایران تولید میشود. هدف این مطالعه، شناسایی لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر پوستی و بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی ... بیشترتاثیر ساختار شبه بیوفیلم، استرس اسیدی تحت کشنده و صمغهای گیاهی بر روی قابلیت کشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم به دام افتاده
دوره 8، شماره 32 ، دی 1398، ، صفحه 95-108
چکیده
مقدمه برای افزایش پایداری سلولهای لاکتوباسیلوس، روشهای مختلفی بر مبنای به داماندازی استفاده و اثر آنها بر روی قابلیت کشت سلولهای پایدارشده مطالعه شده. مواد و روشها در مطالعهی حاضر، استرس ... بیشترجداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ریزوسفر ریشۀ برنج لنجان
دوره 7، شماره 27 ، مهر 1397، ، صفحه 61-71
چکیده
مقدمه: پروبیوتیک به گروهی از ریزموجودات زنده اطلاق میشود که آثار سودمندی بر سلامتی میزبان دارند. لاکتوباسیلوسها از مهمترین باکتریهای پروبیوتیک هستند. تحریککنندگی سیستم ایمنی و کاهش عفونت دستگاه ... بیشترجداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی های پروبیوتیکی آن
دوره 4، شماره 16 ، اسفند 1394، ، صفحه 97-108
چکیده
مقدمه: پروبیوتیکها میکروارگانیسمهای زنده و غیر بیماریزایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان میآورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای ... بیشتراثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.)
دوره 4، شماره 14 ، شهریور 1394، ، صفحه 93-100
چکیده
مقدمه: عوامل محیطی و همچنین جیره غذایی از جمله مهمترین عوامل تأثیرگذار بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش است. سیستمهای ضد میکروبی بسیاری به طور طبیعی در زنبوران عسل و غذای آنها وجود دارد. هدف از این ... بیشترجداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری زای خانواده انتروباکتریاسه
دوره 4، شماره 13 ، خرداد 1394، ، صفحه 139-160
چکیده
مقدمه: درمان با کمک میکروارگانیسمها روشی نوین و در حال توسعه است که در این زمینه باکتریهای پروبیوتیک به ویژه باکتریهای اسیدلاکتیک نقش اساسی دارند. زیتون از گیاهان پربار و مفید بومی ایران و سرشار ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، ، صفحه 11-20
چکیده
مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت، این باکتری ها به شکل روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده میشوند. لاکتوباسیلها از پرکاربردترین باکتریها ... بیشتربررسی ترکیب بهینه سینبیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیکهای اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید
دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 1-12