اثر عصاره سلولی باکتری(بومی) پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی بر روی مرگ سلول های آدنوکارسینومای پانکراس(AsPC-1) وبیان ژنهای آپپتوزی bax، Bcl2 و DPC4
1. اثر عصاره سلولی باکتری(بومی) پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پاراکازئی بر روی مرگ سلول های آدنوکارسینومای پانکراس(AsPC-1) وبیان ژنهای آپپتوزی bax، Bcl2 و DPC4

ریحانه یگانه؛ مریم تاج آبادی ابراهیمی؛ مینا رمضانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 15 دی 1399

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.120382.1251

چکیده
  مقدمه :امروزه باکتری های پروبیوتیک مانند لاکتو باسیل ها به عنوان یکی از عوامل پیشگیری کننده ابتلا به بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان شناخته شده ا ند.هدف از این مطالعه بررسی اثرات سمیت سلولی محلول رویی ...  بیشتر
نخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‏ های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی‏ اکسیداتیو آن‏ها
2. نخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‏ های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی‏ اکسیداتیو آن‏ها

حسن عبدالی؛ سید سیاوش ساعی دهکردی؛ محسن مبینی دهکردی؛ سید میثم ابطحی فروشانی

دوره 8، شماره 32 ، زمستان 1398، ، صفحه 25-39

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2018.111602.1139

چکیده
  مقدمه: پنیر پوستی به‏عنوان یک پنیر سنتی، به طور عمده از شیر گوسفندان در جنوب غربی ایران تولید می‏شود. هدف این مطالعه، شناسایی لاکتوباسیل‏های جدا شده از پنیر پوستی و بررسی ویژگی‏های پروبیوتیکی ...  بیشتر
تاثیر ساختار شبه بیوفیلم، استرس اسیدی تحت کشنده و صمغهای گیاهی بر روی قابلیت کشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم به دام افتاده
3. تاثیر ساختار شبه بیوفیلم، استرس اسیدی تحت کشنده و صمغهای گیاهی بر روی قابلیت کشت لاکتوباسیلوس پلانتاروم به دام افتاده

آتنا سادات سمبلستانی؛ رسول شفیعی؛ اصغر طاهری کفرانی

دوره 8، شماره 32 ، زمستان 1398، ، صفحه 95-108

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2018.113507.1163

چکیده
  مقدمه برای افزایش پایداری سلول‌های لاکتوباسیلوس، روش‌های مختلفی بر مبنای به‌ دام‌اندازی استفاده و اثر آنها بر روی قابلیت کشت سلول‌های پایدارشده مطالعه شده. مواد و روش‌ها در مطالعه‌ی حاضر، استرس ...  بیشتر
جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ریزوسفر ریشۀ ‏برنج لنجان
4. جداسازی و شناسایی بیوشیمیایی و مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ریزوسفر ریشۀ ‏برنج لنجان

صابره نوری؛ سنبل ناظری؛ پرهام حسینی

دوره 7، شماره 27 ، پاییز 1397، ، صفحه 61-71

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2018.109730.1112

چکیده
  مقدمه: پروبیوتیک به گروهی از ریزموجودات زنده اطلاق می‌شود که آثار سودمندی بر سلامتی میزبان دارند. لاکتوباسیلوسها از مهم‌ترین باکتری‌های پروبیوتیک هستند. تحریک‌کنندگی سیستم ایمنی و کاهش عفونت دستگاه ...  بیشتر
جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن
5. جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن

حجت اله زمانی

دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 97-108

چکیده
  مقدمه: پروبیوتیک‏ها میکروارگانیسم‏های زنده و غیر بیماری‏زایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان می‌آورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای ...  بیشتر
اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.)
6. اثرات تغذیه سطوح مختلف اسید استیک، پروبیوتیک، اکسی تتراسیکلین و نئومایسین بر جمعیت باکتریایی کلی فرم و لاکتوباسیل در شفیره زنبور عسل (Apismellifera L.)

عباسعلی قیصری؛ محمد بهجتیان

دوره 4، شماره 14 ، تابستان 1394، ، صفحه 93-100

چکیده
  مقدمه: عوامل محیطی و همچنین جیره غذایی از جمله مهم‏ترین عوامل تأثیرگذار بر جمعیت میکروبی دستگاه گوارش است. سیستم‏های ضد میکروبی بسیاری به طور طبیعی در زنبوران عسل و غذای آن‏ها وجود دارد. هدف از این ...  بیشتر
جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری ‏زای خانواده انتروباکتریاسه
7. جداسازی لاکتوباسیلوس پلانتاروم از ارقام مختلف زیتون بومی ایران و بررسی فعالیت ضد میکروبی آن بر دو باکتری بیماری ‏زای خانواده انتروباکتریاسه

زرین دخت امامی؛ الهام خلیلیان؛ مائده شاه سنایی

دوره 4، شماره 13 ، بهار 1394، ، صفحه 139-160

چکیده
  مقدمه: درمان با کمک میکروارگانیسم‏ها روشی نوین و در حال توسعه است که در این زمینه باکتری‏های پروبیوتیک به ویژه باکتری‏های اسیدلاکتیک نقش اساسی دارند. زیتون از گیاهان پربار و مفید بومی ایران و سرشار ...  بیشتر
اثر متابولیت‌های لاکتوباسیل‌های جدا شده از ماست‌های بو‌‌می استان چهار‌محال و بختیاری ‌علیه باکتری‏های بیماری‌زا‌
8. اثر متابولیت‌های لاکتوباسیل‌های جدا شده از ماست‌های بو‌‌می استان چهار‌محال و بختیاری ‌علیه باکتری‏های بیماری‌زا‌

سمیرا ابراهیمی علویجه؛ محمد رضا محزونیه؛ محسن مبینی دهکردی

دوره 2، شماره 5 ، بهار 1392، ، صفحه 11-20

چکیده
    مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیک‌‏ها بر سلامت، این باکتری ‎ ‏ها به شکل‏ روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده می‏شوند. لاکتوباسیل‌‏ها  از پر‌کاربرد‌ترین باکتری‌‏ها ...  بیشتر
بررسی ترکیب بهینه سین‏بیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیک‏های اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید
9. بررسی ترکیب بهینه سین‏بیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیک‏های اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید

سید حسین حسینی فر؛ علیرضا میرواقفی؛ محمد علی آموزگار؛ دانیل مریفیلد

دوره 1، شماره 3 ، پاییز 1391، ، صفحه 1-12

چکیده
  مقدمه:استفاده هم‏زمان گونه‌های پروبیوتیکی به همراه پربیوتیک‌های مناسب (سین­بیوتیک) به عنوان سوبسترا برای افزایش غالبیت و رشد پایدار باکتری‏های پروبیوتیکی، به علت ناتوانی گونه‌های پروبیوتیکی ...  بیشتر