دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
کلیدواژهها = بهینهسازی
تعداد مقالات: 10
1. بهینهسازی محیطکشت مخمر ساکارومایسس سروزیه با استفاده از شربت گلوکز و عصارۀ خیساندۀ ذرت
دوره 9، شماره 35 ، پاییز 1399، ، صفحه 29-39
چکیده
مقدمه: ساکارومایسس سروزیه، مخمر اصلی در صنعت نانوایی است که در سراسر جهان استفاده میشود. ملاس یکی از پرکاربردترین منابع کربن برای تهیۀ محیطکشت مخمر نان است. طی سالهای اخیر و باتوجهبه گسترش صنعت ... بیشتر2. بهینهسازی محیطکشت سویۀ سیانوباکتریوم Fischerella sp. SH.A برای بیشترین تولید اگزوپلیساکارید با فعالیت ضدباکتریایی
دوره 9، شماره 34 ، تابستان 1399، ، صفحه 23-53
چکیده
مقدمه: در بین ریزموجودات فتوسنتزکننده، سیانوباکتریومsp. Fischerella منبع نویدبخشی برای جستجوی پلیساکاریدهای با ساختمان جدید است. اگزوپلیساکاریدها مانند مرزی در برابر عوامل ضدمیکروبی عمل میکنند؛ ... بیشتر3. جداسازی و شناسایی یک گونه باسیلوس قلیادوست مقاوم به حرارت تولیدکنندۀ پروتئاز از دریاچۀ آب گرم دهلران: بهینهسازی تولید و بررسی فعالیت و پایداری دمایی
دوره 8، شماره 29 ، بهار 1398، ، صفحه 83-96
چکیده
مقدمه: پروتئازهای ﮔﺮﻣﺎدوﺳﺖ در صنایع مختلف ازجمله شوینده، دارویی، غذایی و ... استفاده میشوند و ریزموجودات ﮔﺮﻣﺎدوﺳﺖ ازﺟﻤﻠﻪ ﺑﺎﮐﺘﺮیﻫﺎ آﻧﺰﯾﻢﻫﺎی یادشده را ﺗﻮﻟﯿﺪ ﻣﯽکنند. مواد و روشها: ... بیشتر4. سیتروباکتر فارمری phas 32، جدایهای از خاک مزرعه کشت لوبیا با توانایی بسیار در تولید آنزیم فیتاز
دوره 6، شماره 24 ، زمستان 1396، ، صفحه 55-65
چکیده
مقدمه: فیتاز، فیتیکاسید را هیدرولیز میکند و دسترسی زیستی فسفر و دیگر مواد معدنی مغذی را برای حیوانات تکمعدهای افزایش میدهد.بنابراین، بهشکل افزودنی غذایی مهم استفاده میشود. مواد و روشها: ... بیشتر5. جداسازی و شناسایی سویههای بومی مولد فیتاز و بهینهسازی تولید آنزیم در آنها
دوره 6، شماره 23 ، پاییز 1396، ، صفحه 109-118
چکیده
مقدمه: فیتاز، افزودنی مهم تغذیهای برای افزایش دسترسی به فسفر است. منابع میکروبی شامل باکتریها، قارچها و مخمرها از بهترین منابع تولیدکننده فیتاز هستند. شناسایی و بهکارگیری فیتاز جداشده از ریزموجودات ... بیشتر6. بهینهسازی تولید آنزیم لاکاز نوترکیب توسط مخمر یارروویا لیپولیتیکا در محیطکشت حاوی گلوکز به عنوان منبع کربن با روش تاگوچی
دوره 6، شماره 23 ، پاییز 1396، ، صفحه 49-56
چکیده
مقدمه: لاکازها ازجمله آنزیمهای اکسیداز حاوی مس هستند که اکسیژن مولکولی را برای اکسیدکردن ترکیبات مختلف آروماتیک و غیرآروماتیک استفاده میکنند. لاکاز در لیگنینزدایی ترکیبات لیگنوسلولزی برای تولید ... بیشتر7. جداسازی و شناسایی باکتری شیمیولیتوتروف اجباری Thioalkalivibrio sp. سویۀ EMA و بهینهسازی حذف تیوسولفات در شرایط شور و قلیایی
دوره 6، شماره 21 ، بهار 1396، ، صفحه 15-29
چکیده
مقدمه: ورود آلایندههای خطرناک صنایع نفت و گاز مانند سود مصرفشده به خاک و آب یک معضل زیستمحیطی است و تصفیۀ زیستی میتواند در این زمینه راهکار مناسبی باشد. با توجه به میزان بالای ترکیبات گوگردی در ... بیشتر8. بهینهسازی تولید قند زایلیتول توسط یک سویه مخمر کندیدا تروپیکالیس با استفاده از روش سطح پاسخ
دوره 5، شماره 18 ، تابستان 1395، ، صفحه 153-168
چکیده
مقدمه: زایلیتول یکی از قندهای رژیمی پرمصرف در صنایع غذایی و بهداشتی است. روش معمول تولید این قند، شیمیایی و بسیار پرهزینه و انرژیبر است. درحالیکه تولید آن با استفاده از فناوری زیستی یک روش دوستدار ... بیشتر9. بهینهسازی تولید پلیفسفات توسط باسیلوس مگاتریوم سویه G11
دوره 2، شماره 7 ، پاییز 1392، ، صفحه 69-78
چکیده
مقدمه: پلی فسفاتها که دانههای ولوتین نیز نامیده میشوند،بسپارهای خطی از ارتوفسفاتهای اتصال یافته با پیوندهای پرانرژی فسفوانهیدریدی هستند که در باکتریها، مخمرها، قارچها، گیاهان ... بیشتر10. بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده
دوره 2، شماره 5 ، بهار 1392، ، صفحه 1-10