جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن
1. جداسازی باکتری Lactobacillus plantarum از پنیر سیاه مزگی و تعیین ویژگی‏ های پروبیوتیکی آن

حجت اله زمانی

دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 97-108

چکیده
  مقدمه: پروبیوتیک‏ها میکروارگانیسم‏های زنده و غیر بیماری‏زایی هستند که اگر به تعداد کافی وارد بدن شوند، خواص سلامت بخش زیادی را برای میزبان به ارمغان می‌آورند. محصولات لبنی سنتی منبع مناسبی برای ...  بیشتر
بررسی مقایسه‏ ای تغییرات باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) متعاقب استفاده از پربیوتیک‏های گالاکتو و فروکتوالیگوساکارید
2. بررسی مقایسه‏ ای تغییرات باکتریایی دستگاه گوارش بچه ماهی کلمه (Rutilus rutilus caspicus) متعاقب استفاده از پربیوتیک‏های گالاکتو و فروکتوالیگوساکارید

سید حسین حسینی فر؛ رودابه روفچایی

دوره 4، شماره 15 ، پاییز 1394، ، صفحه 135-144

چکیده
  مقدمه: دست‏کاری میکروبیوتای روده‏ای به سمت باکتری‏های بالقوه مفید (پروبیوتیک‏ها) اثر مفیدی بر فیزیولوژی و سلامت ماهی دارد. پربیوتیک‏های مختلف ‏اثر متفاوتی بر میکروبیوتای روده‏ای دارند. در ...  بیشتر