بررسی تولید کلاولانیک اسید توسط استرپتومیسس کلاولی جروس بااستفاده از منابع کربنی گلوکز،گلیسرول و سبوس گندم
1. بررسی تولید کلاولانیک اسید توسط استرپتومیسس کلاولی جروس بااستفاده از منابع کربنی گلوکز،گلیسرول و سبوس گندم

پریسا اخوان مدرس؛ فاطمه اشرفی؛ طاهر نژادستاری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 14 آبان 1399

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.122023.1282

چکیده
  سابقه و هدف : کلاولانیک اسید اولین مهار کننده بتالاکتامازی می باشد که استفاده بالینی پیدا کرده است و مصرف آن از سال 1981 آغاز شده است. این مهار کننده محصول طبیعی تخمیر استرپتومیسس کلاولی جروس بوده و در محافظت ...  بیشتر