بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن
1. بررسی اثر ضدباکتریایی و آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های قارچ پلی‌پور اینوکوتیس لویس و ارزیابی ترکیبات فنلی آن

سمانه چهارمیری دوخواهرانی؛ معصومه قبادنژاد؛ حمید مقیمی؛ عباس فرازمند؛ حسین رحمانی

دوره 9، شماره 35 ، پاییز 1399، ، صفحه 1-16

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.120139.1240

چکیده
  مقدمه: اینوکوتیس لویس، قارچی پلی‌پور از خانوادۀ هایمنوکتاسه است. اعضای این خانواده ویژگی‌های دارویی شناخته‌شده‌ای دارند و به‌تازگی، آثار ضددیابتی و ضدکلسترولی گونۀ اینوکوتیس لویس نیز گزارش شده‌اند. ...  بیشتر