Effects of Ethanolic and Aqueous Extracts of Propolis on the Microbial Load of Raw Milk
1. Effects of Ethanolic and Aqueous Extracts of Propolis on the Microbial Load of Raw Milk

هادی کوهساری؛ سیده زهرا سیدالنگی؛ الهام پایندان؛ هانیه ناصری

دوره 9، شماره 36 ، زمستان 1399، ، صفحه 25-34

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.120086.1237

چکیده
  مقدمه: بره‌موم یکی از مهم‌ترین فراورده‌های فرعی زنبور عسل است که به‌واسطۀ ویژگی میکروب‌کشی قوی، پتانسیل آن را دارد که به‌شکل افزودنی طبیعی غذایی استفاده شود. مطالعۀ حاضر به‌منظور بررسی آثار عصاره‌های ...  بیشتر