بررسی تأثیر غذادهی با پروبیوتیک بر افزایش مقاومت در برابر آئروموناس هیدروفیلا و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید
1. بررسی تأثیر غذادهی با پروبیوتیک بر افزایش مقاومت در برابر آئروموناس هیدروفیلا و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید

منیره فئید؛ روحا کسری کرمانشاهی؛ محمد پورکاظمی؛ مجتبی داربویی؛ سمیه حقیقی کارسیدانی

دوره 7، شماره 27 ، پاییز 1397، ، صفحه 1-12

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.77642.0

چکیده
  مقدمه: در پژوهش حاضر، اثر غذادهی لاکتوباسیلوس برویس MF01 بر میزان بقای باکتری‌های کل و باکتری‌های لاکتیک‌اسید روده ماهی و تغییر جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سوف سفید بررسی شد. مواد و روش‏‏ها: ...  بیشتر
بررسی امکان ایجاد تغییر در جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از پربیوتیک مخمری
2. بررسی امکان ایجاد تغییر در جوامع باکتریایی دستگاه گوارش ماهی سفید (Rutilus frisii kutum) با استفاده از پربیوتیک مخمری

رودابه روفچایی؛ سید حسین حسینی فر؛ منیره فیید

دوره 4، شماره 13 ، بهار 1394، ، صفحه 93-104

چکیده
  مقدمه: باکتری‏های موجود در میکروبیوتای روده‏ای به جنس‏ها و گونه‏های مختلفی متعلق هستند که بخش زیادی از آن‏ها از دسته باکتری‏های گرم منفی هستند. با این حال در برخی از ماهی‏ها باکتری‏های گرم ...  بیشتر