بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03
1. بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03

سارا کاظم زاده؛ ناصر فرخی؛ سعید امین زاده؛ سید مهدی علوی؛ ابوالفضل مسعودی؛ مجتبی ممرآبادی؛ طناز گودرزی

دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 91-98

چکیده
  مقدمه: بیماری‏های باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار می‏آیند. در این میان، باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات (Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc کشت لیمو در سراسر دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است‏‏. مواد ...  بیشتر