بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03
1. بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03

سارا کاظم زاده؛ ناصر فرخی؛ سعید امین زاده؛ سید مهدی علوی؛ ابوالفضل مسعودی؛ مجتبی ممرآبادی؛ طناز گودرزی

دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 91-98

چکیده
  مقدمه: بیماری‏های باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار می‏آیند. در این میان، باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات (Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc کشت لیمو در سراسر دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است‏‏. مواد ...  بیشتر
بهینه سازی تولید، خالص‏سازی و شناسایی پلی گالاکتوروناز از قارچ عامل بیماری ساق سیاه لوبیا
2. بهینه سازی تولید، خالص‏سازی و شناسایی پلی گالاکتوروناز از قارچ عامل بیماری ساق سیاه لوبیا

سعید امین زاده؛ ناصر فرخی

دوره 1، شماره 4 ، زمستان 1391، ، صفحه 21-34

چکیده
    مقدمه: در این مطالعه، تولید یک پلی گالاکتوروناز از قارچ بومی عامل بیماری ساق سیاه لوبیا، فعال در اسیدیته 3 و مناسب برای استفاده در صنایع آب میوه‏گیری بررسی شد. اشکال مناسب کربن، نیتروژن و فسفر شناسایی ...  بیشتر