دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = علوی، سید مهدی
تعداد مقالات: 3
1. تولید صمغ زانتان توسط سویه بومی باکتری زانتوموناس سیتری در محیط آب پنیر وارزیابی خصوصیات فیزیکو شیمیایی آن
دوره 8، شماره 30 ، تابستان 1398، ، صفحه 69-79
چکیده
مقدمه: زانتان یک پلیساکارید خارج سلولی است که توسط باکتری زانتوموناس تولید می شود. به دلیل ویسکوزیته بالا و دیگر خواص منحصر به فرد، این صمغ در صنایع مختلف کاربرد دارد. از این رو، جهت تولید صمغ زانتان ... بیشتر2. بیوکنترل عامل مولد بیماری شانکر مرکبات با استفاده از ترکیبات ضد میکروبی تولید شده توسط قارچ Aspergillus awamori K-03
دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 91-98
چکیده
مقدمه: بیماریهای باکتریایی از جمله دلایل اصلی خسارت در گیاهان به شمار میآیند. در این میان، باکتری عامل بیماری شانکر مرکبات (Xanthamonas citri ssp. citri (Xcc کشت لیمو در سراسر دنیا را تحت تأثیر خود قرار داده است. مواد ... بیشتر3. جداسازی سویههای زانتوموناس لاکتوز مثبت از جمعیت باکتری بیماریزای شانکر مرکبات موجود در ایران
دوره 2، شماره 6 ، تابستان 1392، ، صفحه 19-30