تأثیر عوامل زیستی قارچی و باکتریایی بر سوختگی معمولی لوبیا ناشی از زانتوموناس اگزانوپودیس پتوار فازئولی
1. تأثیر عوامل زیستی قارچی و باکتریایی بر سوختگی معمولی لوبیا ناشی از زانتوموناس اگزانوپودیس پتوار فازئولی

فاطمه دریکوند؛ عیدی بازگیر؛ حسین میرزایی نجفقلی

دوره 7، شماره 25 ، بهار 1397، ، صفحه 45-62

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2018.21771

چکیده
  مقدمه: سوختگی معمولی لوبیا با زانتوموناس اگزانوپودیس پتوار فازئولی یکی از مهم‌ترین بیماری‎های لوبیاست که تولید این محصول را در مناطق غربی کشور با مشکل جدی رو‌به‌رو کرده است. با توجه به خسارت شدید ...  بیشتر