بهینه سازی تولید روغن از گونه Wickerhamomyces Siamensis SAKSG جدا شده از ماهی قزل آلا
1. بهینه سازی تولید روغن از گونه Wickerhamomyces Siamensis SAKSG جدا شده از ماهی قزل آلا

حمیدرضا صمدلویی؛ طلایه کردجزی؛ حامی کابوسی؛ شاهرخ قرنجیک

دوره 7، شماره 28 ، زمستان 1397، ، صفحه 1-10

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.105103.1069

چکیده
  مقدمه: گونه‌های روغنی توانایی تولید روغن با مختوی بالای اسید‌های چرب غیر اشباع را دارند. جداسازی گونه‌ای روغنی که توانایی بالایی در تولید اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (LCPUFA) دارد کمک شایانی در جهت ...  بیشتر
همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی توالی رمزگردان (CDS) ژن دلتا 6 دسچوراز از قارچ مورتیرلا آلپینا سویه CBS 754.68
2. همسانه‌سازی و بررسی بیوانفورماتیکی توالی رمزگردان (CDS) ژن دلتا 6 دسچوراز از قارچ مورتیرلا آلپینا سویه CBS 754.68

عصمت اشعارقدیم؛ شاهرخ قرنجیک

دوره 7، شماره 26 ، تابستان 1397، ، صفحه 87-99

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.101401.1023

چکیده
  مقدمه: دسچورازهای غشایی و آنزیم‌های وابسته به آنها نقشی اساسی در بیوسنتز اسیدهای چرب غیراشباع ایفا می‌کنند. دلتا 6 دسچوراز، آنزیمی کلیدی در بیوسنتز اسیدهای چرب غیراشباع است. قارچ مورتیرلا آلپینا، گونه‌ای ...  بیشتر