دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = صمدلویی، حمیدرضا
تعداد مقالات: 5
1. روش آماری برای تولید روغن ، توده زیستی و ترکیبات فنولیک از گونه Pichiakudriavzevii جدا شده از ماهی دریای خزر
دوره 8، شماره 32 ، زمستان 1398، ، صفحه 153-163
چکیده
مقدمه طیف وسیعی از گونه های مخمر روغنی به عنوان افزودنی در غذای انسان و دام استفاده می شود. روغن و ساختار اسیدهای چرب گونه های مخمر روغنی تحت تاثیر ترکیبات شیمیایی و فیزیکی محیط کشت می باشد مواد و روشها، ... بیشتر2. بهینه سازی تولید روغن از گونه Wickerhamomyces Siamensis SAKSG جدا شده از ماهی قزل آلا
دوره 7، شماره 28 ، زمستان 1397، ، صفحه 1-10
چکیده
مقدمه: گونههای روغنی توانایی تولید روغن با مختوی بالای اسیدهای چرب غیر اشباع را دارند. جداسازی گونهای روغنی که توانایی بالایی در تولید اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (LCPUFA) دارد کمک شایانی در جهت ... بیشتر3. بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوهای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68
دوره 5، شماره 17 ، بهار 1395، ، صفحه 49-60
چکیده
مقدمه: آراشیدونیک اسید یک اسید چرب ضروری مهم در رژیم غذایی است. قارچ رشته ای مورتیرلا آلفینا منبع مناسبی برای تولید آراشیدونیک اسید شناخته شده است. برخی از گونههایی این قارچ میتوانند بیش از 40 درصد ... بیشتر4. بهینه سازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350
دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 77-86
چکیده
مقدمه: در این پژوهش تولید آلفا امیلاز از گونه باکنتری باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC23350 بررسی و بهینه شد. مواد و روش ها: منابع کربنی، پروتئینی و تعداد سلولهای تثبیت شده در تولید آلفا امیلاز به روش یک آزمون ... بیشتر5. بهینه سازی تولید آلفا آمیلاز توسط باسیلوس آمیلولیکویی فسینز با روش سطح پاسخ
دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 79-90