سنتز نانوذرات نقره کلوئیدی پایدار با خاصیت ضدباکتریایی با استفاده از عصارۀ گیاه سرخدار (Taxus baccata L.)
1. سنتز نانوذرات نقره کلوئیدی پایدار با خاصیت ضدباکتریایی با استفاده از عصارۀ گیاه سرخدار (Taxus baccata L.)

ابوالقاسم عباسی کجانی؛ سید حمید زرکش اصفهانی؛ عبدالخالق بردبار

دوره 5، شماره 19 ، پاییز 1395، ، صفحه 79-92

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.21009

چکیده
  مقدمه: مقاومت باکتریایی به آنتی‌بیوتیک‌ها، اهمیت توسعۀ عوامل ضدباکتریایی جدید را افزایش داده است. نانوذرات نقره می‌توانند به‌عنوان یکی از عوامل ضدباکتریایی مهم مطرح باشند. با توجه به نگرانی‌های ...  بیشتر