بهینه‌کردن تولید شکل محلول آنزیم ال-آسپاراژیناز باکتری نمک‌دوست به‌طور نوترکیب در اشریشیا کلی
1. بهینه‌کردن تولید شکل محلول آنزیم ال-آسپاراژیناز باکتری نمک‌دوست به‌طور نوترکیب در اشریشیا کلی

یاسمن اسعدی؛ ریحانه خالقی؛ صدیقه اسد

دوره 9، شماره 35 ، پاییز 1399، ، صفحه 59-70

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.121684.1278

چکیده
  مقدمه: آنزیم ال-آسپاراژیناز (EC 3.5.1.1) نقش مهمی در درمان سرطان و به‌ویژه لوسمی حاد لنفوئیدی دارد. حذف سریع آنزیم‌ از جریان خون، فعالیت گلوتامینازی و همچنین ایجاد واکنش ایمنی در بدن از معایب آنزیم‌های تجاری ...  بیشتر
ارزیابی رنگ‌زدایی زیستی ترکیبات رنگی آزو توسط آرکی‌های نمک‌دوست
2. ارزیابی رنگ‌زدایی زیستی ترکیبات رنگی آزو توسط آرکی‌های نمک‌دوست

معصومه سلسله حسن کیادهی؛ محمدعلی آموزگار؛ صدیقه اسد

دوره 6، شماره 23 ، پاییز 1396، ، صفحه 1-17

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.21693

چکیده
  مقدمه: رنگ‌های آزو بزرگ‌ترین گروه رنگی را تشکیل می‌دهند که وجود پیوندهای N = N متصل به گروه‌های آروماتیک، از ویژگی‌های بارز این رنگ‌ها است. تاکنون مطالعات زیادی در رنگبری زیستی توسط میکروارگانیسم‌ها ...  بیشتر