جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی
1. جداسازی و شناسایی مولکولی باکتری لاکتوباسیلوس برویس از سرکه بومی

زینب ابراهیمی؛ ابوالقاسم اسماعیلی؛ طوبی السادات احمدی؛ حمید امامی؛ محمد ربانی

دوره 5، شماره 18 ، تابستان 1395، ، صفحه 95-106

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20386

چکیده
  مقدمه: سرکه یک چاشنی پرمصرف در سراسر جهان است که از مواد اولیه و روش‌های متفاوت برای تولید آن استفاده می‌شود. در ایران نیز انواع سرکه‌های طبیعی با استفاده از میوه‌های مختلف مانند انگور و سیب، بیشتر ...  بیشتر