دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = نفیسه سادات نقوی
تعداد مقالات: 3
مقایسۀ انواع روشهای حفظ باکتریهای اسید لاکتیک برای استفاده بهصورت کشت آغازگر
دوره 11، شماره 44 ، دی 1401، ، صفحه 77-94
چکیده
چکیدهمقدمه: در صنایع غذایی برای تولید انواع مختلف محصولات تخمیری از تکسویهها یا مخلوط مزوفیل و ترموفیل باکتریهای اسید لاکتیک بهعنوان کشتهای آغازگر استفاده میشود. نگهداری این کشتهای آغازگر ... بیشتربررسی تأثیر سدیمآزید و اسید نیترو بر خصوصیات مورفولوژیکی موناسکوسپورپورئوس و تولید رنگدانه
دوره 10، شماره 39 ، مهر 1400، ، صفحه 13-28
چکیده
مقدمه: موناسکوسپورپورئوس یک قارچ آسکومیست رشتهای است که توانایی تولید رنگدانههای طبیعی را دارد. هدف از پژوهش حاضر بررسی تأثیر عوامل شیمیایی جهشزای سدیمآزید و اسید نیترو بر مورفولوژی قارچ موناسکوسپورپورئوس ... بیشترمطالعه تجزیه نفت خام با کروماتوگرافی گازی- طیف سنج جرمی و تولید متانوئیک اسید و بیوسورفکتانت توسط جدایه سودوموناس
دوره 8، شماره 31 ، مهر 1398، ، صفحه 81-92