دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = میرلوحی، مریم
تعداد مقالات: 2
1. فراوانی جمعیت اشریشیا کلی در شیرینیهای عرضه شده در شهر اصفهان
دوره 5، شماره 17 ، بهار 1395، ، صفحه 27-34
چکیده
مقدمه: قابلیت بالای آلوده شدن مواد اولیه شیرینی به میکروارگانیسم اشریشیا کلی، تنوع شیرینیها و تفاوت قابل توجه در سطح بهداشتی محل تولید و عرضه موجب شد تا پژوهش حاضر ضمن مطالعه شاخصهای پراکندگی ... بیشتر2. ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال
دوره 4، شماره 14 ، تابستان 1394، ، صفحه 37-48