بهینه سازی تولید روغن از گونه Wickerhamomyces Siamensis SAKSG جدا شده از ماهی قزل آلا
1. بهینه سازی تولید روغن از گونه Wickerhamomyces Siamensis SAKSG جدا شده از ماهی قزل آلا

حمیدرضا صمدلویی؛ طلایه کردجزی؛ حامی کابوسی؛ شاهرخ قرنجیک

دوره 7، شماره 28 ، زمستان 1397، ، صفحه 1-10

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.105103.1069

چکیده
  مقدمه: گونه‌های روغنی توانایی تولید روغن با مختوی بالای اسید‌های چرب غیر اشباع را دارند. جداسازی گونه‌ای روغنی که توانایی بالایی در تولید اسیدهای چرب غیراشباع بلند زنجیره (LCPUFA) دارد کمک شایانی در جهت ...  بیشتر
بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه‏ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68
2. بررسی اثر شربت گلوکز و شکر قهوه‏ای به عنوان سوبسترا ارزان قیمت در تولید روغن توسط گونه قارچی Mortierella alpina CBS 754. 68

سعید منتظری؛ حمیدرضا صمدلوئی؛ حامی کابوسی

دوره 5، شماره 17 ، بهار 1395، ، صفحه 49-60

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20368

چکیده
  مقدمه: آراشیدونیک اسید یک اسید چرب ضروری مهم در رژیم غذایی است. قارچ رشته ای مورتیرلا آلفینا منبع مناسبی برای تولید آراشیدونیک اسید شناخته شده است. برخی از گونه‏هایی این قارچ می‌توانند بیش از 40 درصد ...  بیشتر
بهینه ‏سازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350
3. بهینه ‏سازی تولید آلفا آمیلاز از گونه تثبیت شده باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC 23350

حمیدرضا صمدلوئی؛ مریم کریمی روزبهانی؛ حامی کابوسی؛ ناصر فرخی

دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 77-86

چکیده
  مقدمه: در این پژوهش تولید آلفا امیلاز از گونه باکنتری باسیلوس آمیلوفاسینس ATCC23350 بررسی و بهینه شد. مواد و روش ‏‏ها: منابع کربنی، پروتئینی و تعداد سلول‏های تثبیت شده در تولید آلفا امیلاز به روش یک آزمون ...  بیشتر
بهینه‏ سازی تولید آلفا آمیلاز توسط باسیلوس آمیلولیکویی‌ فسینز با روش سطح پاسخ
4. بهینه‏ سازی تولید آلفا آمیلاز توسط باسیلوس آمیلولیکویی‌ فسینز با روش سطح پاسخ

حمید رضا صمدلویی؛ حامی کابوسی؛ نعیمه طبری

دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 79-90

چکیده
  مقدمه: آلفا آمیلاز یکی از آنزیم‌های تجاری مهم در میان آنزیم‌های هیدرولیز کننده نشاسته است. استفاده از آمیلاز باکتریایی در صنایع مختلف به‌دلیل مزایای آن نسبت به آمیلاز‌های حاصل از منابع گیاهی و حیوانی، ...  بیشتر