بررسی سویه ‏های اشرشیاکلی (E.coli) به‏دست آمده از بستنی سنتی بر اساس پروفایل پروتئینی در شهر اصفهان
1. بررسی سویه ‏های اشرشیاکلی (E.coli) به‏دست آمده از بستنی سنتی بر اساس پروفایل پروتئینی در شهر اصفهان

مریم رنجبر؛ رضا ندائی نیا؛ محمد گلی؛ مصطفی مانیان؛ محمد رضا مراثی؛ منصور فیضی؛ نفیسه کارگران

دوره 5، شماره 17 ، بهار 1395، ، صفحه 171-184

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20377

چکیده
  مقدمه: باکتری‏هایی که در مواد غذایی حضور دارند، تحت تأثیر فرآیندهای مختلف دمایی نظیر سرما و گرما قرار می‏گیرند. این موارد باعث ایجاد شوک در باکتری‏ها شده و آن‏ها را وادار به تولید پروتئین‏ها ...  بیشتر