دوره 12 (1402)
دوره 11 (1401)
دوره 10 (1400)
دوره 9 (1399)
دوره 8 (1398)
دوره 7 (1397)
دوره 6 (1396)
دوره 5 (1395)
دوره 4 (1394)
دوره 3 (1393)
دوره 2 (1392)
دوره 1 (1391)
نویسنده = محسن مبینی دهکردی
تعداد مقالات: 5
بهینهسازی تولید آلفا آمیلاز با استفاده از باکتری باسیلوس سابتیلیس PTCC 1720 در شرایط تخمیر بستر جامد و خالصسازی جزئی آنزیم
دوره 10، شماره 39 ، مهر 1400، ، صفحه 1-11
چکیده
مقدمه: آلفا آمیلاز از پرکاربردترین آمیلازها در صنعت است. تولید آمیلاز باکتریایی کمهزینهتر و آسانتر است. همچنین، روش تخمیر در حالت جامد بهدلیل مزایایی همچون کاهش چشمگیر هزینهها و بازیافت مواد ... بیشترنخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی اکسیداتیو آنها
دوره 8، شماره 32 ، دی 1398، ، صفحه 25-39
چکیده
مقدمه: پنیر پوستی بهعنوان یک پنیر سنتی، به طور عمده از شیر گوسفندان در جنوب غربی ایران تولید میشود. هدف این مطالعه، شناسایی لاکتوباسیلهای جدا شده از پنیر پوستی و بررسی ویژگیهای پروبیوتیکی ... بیشتربررسی ویژگیها و افزایش تولید آمیلاز در سویههای جهشیافته باسیلوسلیکنیفورمیس بومی ایران
دوره 6، شماره 21 ، فروردین 1396، ، صفحه 67-81
چکیده
مقدمه: آمیلاز آنزیم هیدرولیزکنندۀ نشاسته است که پیوندهای داخلی گلیکوزیدی در پلیساکاریدها را هیدرولیز میکند. آمیلازها یکی از آنزیمهای صنعتی مهم هستند که گسترۀ وسیعی از کاربردها را دارا هستند؛ ازجمله ... بیشتراثر متابولیتهای لاکتوباسیلهای جدا شده از ماستهای بومی استان چهارمحال و بختیاری علیه باکتریهای بیماریزا
دوره 2، شماره 5 ، فروردین 1392، ، صفحه 11-20
چکیده
مقدمه: به علت اثرات مفید پروبیوتیکها بر سلامت، این باکتری ها به شکل روز افزون به مواد لبنی و سایر مواد غذایی افزوده میشوند. لاکتوباسیلها از پرکاربردترین باکتریها ... بیشترجداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوسهای بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی
دوره 1، شماره 3 ، آذر 1391، ، صفحه 41-52