بررسی تاثیرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم روی سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و مقاومت به باکتری بیماری‌زا در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان
بررسی تاثیرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم روی سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و مقاومت به باکتری بیماری‌زا در ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان

فرزانه نوبخت؛ حسن محبت کار؛ ماندانا بهبهانی

دوره 10، شماره 40 ، دی 1400، ، صفحه 115-126

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2021.128192.1381

چکیده
  مقدمه: این مطالعه با هدف بررسی اثر پروبیوتیک‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم به‌صورت تنها و همراه با هم (سینرژیسم)، بر سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و درصد زنده‌مانی ماهی قزل‌آلای ...  بیشتر
جداسازی و بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز یک آنزیم مفید صنعتی از قارچ‏ های آسپرژیلوس نایجر، ریزوپوس اوریزه و پنی‏سیلیوم کریزوژنوم
جداسازی و بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز یک آنزیم مفید صنعتی از قارچ‏ های آسپرژیلوس نایجر، ریزوپوس اوریزه و پنی‏سیلیوم کریزوژنوم

اکرم سنگل؛ ماندانا بهبهانی

دوره 5، شماره 17 ، خرداد 1395، ، صفحه 121-140

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20374

چکیده
  مقدمه: آنزیم پکتیناز یکی از مهم‏ترین آنزیم‏های صنعتی جهان محسوب می‏شود که از طیف وسیعی از میکروارگانیسم‏ها مانند باکتری‏ها و قارچ‏های رشته‏ای جداسازی می‏شود. این آنزیم استفاده‏های زیادی ...  بیشتر
بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس جداسازی شده از میوه ‏های در حال پوسیدن
بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس جداسازی شده از میوه ‏های در حال پوسیدن

اکرم سنگل؛ ماندانا بهبهانی

دوره 4، شماره 15 ، آذر 1394، ، صفحه 29-44

چکیده
  مقدمه: آنزیم پکتیناز یکی از مهم‏ترین آنزیم‏های صنعتی جهان محسوب می‏‏شود که از طیف وسیعی از میکروارگانیسم‏ها مانند باکتری‏ها و قارچ‏های رشته‏ای تولید می‏‏شود. این آنزیم استفاده‏های ...  بیشتر