بررسی تاثیرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر روی سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و مقاومت به باکتری بیماری زا در ماهی قزل آلای رنگین کمان
1. بررسی تاثیرات لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم بر روی سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و مقاومت به باکتری بیماری زا در ماهی قزل آلای رنگین کمان

فرزانه نوبخت؛ حسن محبت کار؛ ماندانا بهبهانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده، انتشار آنلاین از تاریخ 08 تیر 1400

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2021.128192.1381

چکیده
  مقدمه : این مطالعه با هدف بررسی اثر پروبیوتیک‌های لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس و لاکتوباسیلوس پلانتاروم به صورت تنها و همراه با هم(سینرژیسم)، بر سیستم ایمنی، فاکتورهای رشد و درصد زنده مانی ماهی قزل‌آلای ...  بیشتر
جداسازی و بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز یک آنزیم مفید صنعتی از قارچ‏ های آسپرژیلوس نایجر، ریزوپوس اوریزه و پنی‏سیلیوم کریزوژنوم
2. جداسازی و بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز یک آنزیم مفید صنعتی از قارچ‏ های آسپرژیلوس نایجر، ریزوپوس اوریزه و پنی‏سیلیوم کریزوژنوم

اکرم سنگل؛ ماندانا بهبهانی

دوره 5، شماره 17 ، بهار 1395، ، صفحه 121-140

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2016.20374

چکیده
  مقدمه: آنزیم پکتیناز یکی از مهم‏ترین آنزیم‏های صنعتی جهان محسوب می‏شود که از طیف وسیعی از میکروارگانیسم‏ها مانند باکتری‏ها و قارچ‏های رشته‏ای جداسازی می‏شود. این آنزیم استفاده‏های زیادی ...  بیشتر
بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس جداسازی شده از میوه ‏های در حال پوسیدن
3. بهینه‏ سازی تولید آنزیم پکتیناز در قارچ آسپرژیلوس فومیگاتوس جداسازی شده از میوه ‏های در حال پوسیدن

اکرم سنگل؛ ماندانا بهبهانی

دوره 4، شماره 15 ، پاییز 1394، ، صفحه 29-44

چکیده
  مقدمه: آنزیم پکتیناز یکی از مهم‏ترین آنزیم‏های صنعتی جهان محسوب می‏‏شود که از طیف وسیعی از میکروارگانیسم‏ها مانند باکتری‏ها و قارچ‏های رشته‏ای تولید می‏‏شود. این آنزیم استفاده‏های ...  بیشتر