بهینه‏ سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس
1. بهینه‏ سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس

مینا محمدی نصر؛ ایرج نحوی؛ داوود بی ریا؛ مریم میرباقری

دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 21-32

چکیده
  مقدمه: گاما- لینولنیک اسید یک اسید چرب ضروری در تغذیه انسان است. در پژوهش حاضر، تولید گاما لینولنیک اسید توسط قارچ موکور همیلیس 5292 PTCC در تخمیر غوطه‏وری ارزیابی شد. مواد و روش‏‏ ها: متغیرهای تخمیر ...  بیشتر
بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده
2. بهینه سازی تولید میکروبی صمغ زانتان توسط زانتاموناس کمپستریس با استفاده از نشاسته هیدرولیز شده

وحید نیک نژاد؛ محمد علی اسدالهی؛ داود بی ریا؛ اکرم زمانی

دوره 2، شماره 5 ، بهار 1392، ، صفحه 1-10

چکیده
    مقدمه: در تولید فرآورده‌های زیستی با ارزش افزوده پایین، هزینه سوبسترا سهم زیادی از قیمت تمام شده محصول را تشکیل می‌دهد؛ بنابراین، انتخاب یک سوبسترای ارزان قیمت که دارای بازده بالایی از محصول باشد، ...  بیشتر