اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی پروفایل اسیدهای چرب قارچ مورتیرلا وینشیا
1. اثر منابع کربنی و نیتروژنی بر روی پروفایل اسیدهای چرب قارچ مورتیرلا وینشیا

مینا محمدی نصر؛ ایرج نحوی؛ مهرناز کیهانفر؛ مریم میرباقری

دوره 5، شماره 20 ، زمستان 1395، ، صفحه 1-8

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2017.21141

چکیده
  مقدمه: لیپید میکروبی به علت خواص درمانی اسیدهای چرب، توجه پژوهشگران را به طور گسترده‌ای جلب کرده است. هدف این مطالعه تولید و بهینه‌سازی لیپیدها و اسیدهای چرب توسط قارچ مورتیرلا وینشیا، با استفاده از ...  بیشتر
بهینه‏ سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس
2. بهینه‏ سازی محیط کشت برای افزایش تولید گاما- لینولنیک اسید توسط موکور همیلیس

مینا محمدی نصر؛ ایرج نحوی؛ داوود بی ریا؛ مریم میرباقری

دوره 4، شماره 16 ، زمستان 1394، ، صفحه 21-32

چکیده
  مقدمه: گاما- لینولنیک اسید یک اسید چرب ضروری در تغذیه انسان است. در پژوهش حاضر، تولید گاما لینولنیک اسید توسط قارچ موکور همیلیس 5292 PTCC در تخمیر غوطه‏وری ارزیابی شد. مواد و روش‏‏ ها: متغیرهای تخمیر ...  بیشتر