The High Anti-cytotoxic Effects of Novel Lactobacillus Plantarum HBM-IAUF-1 and Lactococcus Lactis HBM-IAUF-8 against SK-BR-3 Breast Cancer Cell Line
1. The High Anti-cytotoxic Effects of Novel Lactobacillus Plantarum HBM-IAUF-1 and Lactococcus Lactis HBM-IAUF-8 against SK-BR-3 Breast Cancer Cell Line

زیبا هرندی؛ کیوان بهشتی مآل؛ رامش منجمی

دوره 9، شماره 36 ، زمستان 1399، ، صفحه 59-68

http://dx.doi.org/10.22108/bjm.2020.121092.1266

چکیده
  Introduction: Recently, breast cancer therapy is challenging worldwide. The probiotics could be used as an alternative for breast cancer prohibition and treatment among which Lactic Acid Bacteria, LAB, have beneficial effects on host health. Materials and methods: Lactic acid bacteria were isolated from yogurt and cheese samples using bacterial culture on MRS ...  بیشتر
بررسی اثر محیط کشت‏ های مختلف در تولید آنزیم آمیلاز توسط یک سویه بومی باسیلوس سوبتیلیس
2. بررسی اثر محیط کشت‏ های مختلف در تولید آنزیم آمیلاز توسط یک سویه بومی باسیلوس سوبتیلیس

زیبا اکبری؛ هاشم نیری؛ کیوان بهشتی مآل

دوره 4، شماره 15 ، پاییز 1394، ، صفحه 99-108

چکیده
  مقدمه: آمیلاز از مهم‏ترین آنزیم‏هایی است که در زیست فناوری اهمیت زیادی دارد. آمیلاز با کاربرد تجاری، به‏طور گسترده‏‏ از جنس‏های ‏‏باسیلوس به دست‏ می‏آید. هدف از پژوهش حاضر، شناسایی و ...  بیشتر
بررسی تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط مخمر یاروویا لیپولیتیکا با استفاده از محیط کشت‏ های مختلف
3. بررسی تولید آنزیم پروتئاز قلیایی توسط مخمر یاروویا لیپولیتیکا با استفاده از محیط کشت‏ های مختلف

ماندانا لطفی؛ کیوان بهشتی مآل؛ هاشم نیری

دوره 4، شماره 14 ، تابستان 1394، ، صفحه 61-70

چکیده
  مقدمه: پروتئاز‏های قلیایی از مهم‏ترین آنزیم‏های صنعتی محسوب می‏شوند و با توجه به کاربرد‏های فراوانی که در حذف آلاینده‏های محیطی و پیشبرد فرآیند‏های صنعتی دارند، مورد توجه پژوهشگران‏ بسیاری ...  بیشتر
جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوس‏های بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی
4. جداسازی و بررسی میزان تولید اسید لاکتیک در لاکتوباسیلوس‏های بومی استان چهارمحال و بختیاری جداسازی شده از محصولات لبنی

الهام سرمست قهفرخی؛ محسن مبینی دهکردی؛ کیوان بهشتی مآل

دوره 1، شماره 3 ، پاییز 1391، ، صفحه 41-52

چکیده
  مقدمه: قرن‏هاست که باکتری‏های اسیدلاکتیک در محصولات لبنی تخمیری به دلیل مشارکت در ایجاد عطر و طعم، بافت و در بسیاری موارد ‏خواص پروبیوتیکی اسفاده می‏‏شوند. از آن‏جایی که کشت‏های آغازگر لاکتیکی ...  بیشتر