بررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده در شهر اصفهان به قارچ‏های ساپروفیت
1. بررسی آلودگی محصولات مختلف لبنی عرضه شده در شهر اصفهان به قارچ‏های ساپروفیت

فاطمه فلاحی؛ محبوبه مدنی

دوره 3، شماره 11 ، پاییز 1393، ، صفحه 59-70

چکیده
  مقدمه: قارچ‏ها به‏ویژه برخی از گونه‏های پنی سیلیوم و آسپرژیلوس از دلایل اصلی آلودگی محصولات لبنی هستند که به‏علت تولید مایکوتوکسین‏ها، سلامت عمومی جامعه و امنیت غذا را تهدید می‏کنند. هدف از ...  بیشتر
فلور قارچ‏های خاکزی مناطق نفتی استان خوزستان
2. فلور قارچ‏های خاکزی مناطق نفتی استان خوزستان

ویدا داودی؛ محبوبه مدنی؛ آرزو طهمورث پور

دوره 3، شماره 10 ، تابستان 1393، ، صفحه 87-96

چکیده
    مقدمه : تا کنون بسیاری ازگونه های قارچی با توانایی هیدرولیز هیدروکربن‏های نفتی شناخته شده اند. این قارچ‏ها در مناطق آلوده به نفت پایدار هستند. اهداف این تحقیق شامل بررسی جمعیت، تنوع، جداسازی و ...  بیشتر