موضوعات = میکروبیولوژی غذایی
تعداد مقالات: 22
1. نخستین جداسازی و شناسایی مولکولی لاکتوباسیل‏ های بومی دارای پتانسیل پروبیوتیکی از پنیر سنتی پوستی ایرانی و فعالیت آنتی‏ اکسیداتیو آن‏ها

مقالات آماده انتشار، اصلاح شده برای چاپ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 مهر 1397

10.22108/bjm.2018.111602.1139

حسن عبدالی؛ سید سیاوش ساعی دهکردی؛ محسن مبینی دهکردی؛ سید میثم ابطحی فروشانی


4. بررسی باکتری‌های تجزیه کننده تانن جداسازی شده از پوست پسته و مدفوع بز تغذیه شده با پوست پسته

دوره 5، شماره 20، زمستان 1395، صفحه 61-69

10.22108/bjm.2017.21146

آرزو طهمورث پور؛ سیدنورالدین طباطبایی؛ حسین خلخالی؛ ایمانه امینی


6. بررسی سویه ‏های اشرشیاکلی (E.coli) به‏دست آمده از بستنی سنتی بر اساس پروفایل پروتئینی در شهر اصفهان

دوره 5، شماره 17، بهار 1395، صفحه 171-184

10.22108/bjm.2016.20377

مریم رنجبر؛ رضا ندائی نیا؛ محمد گلی؛ مصطفی مانیان؛ محمد رضا مراثی؛ منصور فیضی؛ نفیسه کارگران


7. فراوانی جمعیت اشریشیا کلی در شیرینی‏‏های عرضه شده در شهر اصفهان

دوره 5، شماره 17، بهار 1395، صفحه 27-34

10.22108/bjm.2016.20366

رسول رضایی؛ ملیحه صادقی؛ حاجیه قاسمیان صفایی؛ مریم میرلوحی؛ اکبر حسن زاده


10. غربال‏گری‏ لاکتوباسیل‏ های ‏بومی ایران از نظر تولید اسید لاکتیک و شناسایی سویه‏ های ‏برتر

دوره 4، شماره 15، پاییز 1394، صفحه 155-166

فاطمه سلیمانی فرد؛ مریم قبادی دانا؛ زهرا پیراوی ونک


11. ثبات اکسایشی چربی در شیر گاو و شیر سویا به‏ واسطه تخمیر با لاکتوباسیلوس پلانتاروم در طی دوره نگهداری در یخچال

دوره 4، شماره 14، تابستان 1394، صفحه 37-48

سحر ترکی باغبادرانی؛ محمد رضا احسانی؛ مریم میرلوحی؛ حمید عزت پناه


21. بررسی ترکیب بهینه سین‏بیوتیکی بین باکتری پروبیوتیکی Pediococcus acidilactici و پربیوتیک‏های اینولین، الیگوفروکتوز و زایلوالیگوساکارید

دوره 1، شماره 3، پاییز 1391، صفحه 1-12

سید حسین حسینی فر؛ علیرضا میرواقفی؛ محمد علی آموزگار؛ دانیل مریفیلد


22. بهینه‏سازی فعالیت اگزوپکتینازی قارچ Monilia جداسازی شده از نارنگی در تخمیر غوطه‏ور

دوره 1، شماره 1، بهار 1391، صفحه 23-30

نفیسه سادات نقوی؛ سعیده نادری؛ کهین شاهانی پور؛ محمد علی ضیاء؛ علی اصغر رستگاری اصفهانی